remco[at]ontwerpzolder.nl +31(0)651514285
twitter.com/remcoj

Gastles ROC Nijmegen

Donderdag 18 maart ga ik een gastles geven op het ROC in Nijmegen. Ik ga daar 3e jaars studenten mediadesign wat laten zien op het gebied van Flash. En dan met name communicatie tussen flash en het web. Zo ga ik flash remoting gebruiken om te communiceren met een MYSQL database. Ik ga twitter updates binnenhalen in Flash met behulp van eens php script en wat flash functies. Verder wil ik kijken of ik iets met Youtube filmpjes kan gaan doen in Flash als ik daaraan toekom.

Gebruikte bronnen & technieken:

AMFPHP – Flash Remoting
Flash voorbeeld om met twitter te praten.

linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.