remco[at]ontwerpzolder.nl +31(0)651514285
twitter.com/remcoj

Thumbs up voor KPN

En soms gaat het heel makkelijk… ging mijn vorige blog nog over de moeite die je soms moet doen, vandaag heeft KPN mij versteld doen staan.

Ik heb digitenne en 3 tuners, waarvan 1 huur 2 koop. Een van de tuners ging kapot, dus ik bel met KPN Digitenne met de vraag of zij mij konden vertellen welke ik gehuurd had want die zouden ze dan natuurlijk vervangen. Nou, ze kon precies zien dat ik 2 tuners gekocht had, van Samsung en één daarvan was nog binnen garantie! “Zullen we er dan maar vanuit gaan dat die kapot is?” vroeg de aardige dame van KPN… “uh… JA!”. Prima meneer, dan stuur ik u vandaag een nieuwe op, en als de koerier hem komt brengen, plak dan een stickertje op de tuner, want dan heeft u vanaf dat moment natuurlijk weer twee jaar garantie!

Kijk, zo kan het dus ook! GOED BEZIG!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.