remco[at]ontwerpzolder.nl +31(0)651514285
twitter.com/remcoj

Enthousiasme

Twee weken geleden heb ik opnamen gemaakt van de jeugdmiddag van Badmintonclub Druten waar ik recreantspeler ben. Naar aanleiding van dat filmpje heb ik heel veel leuke reacties gekregen van andere leden van de club. Ik merk dat dat me enorm goed doet. Het is zoveel leuker om dingen te doen als jouw enthousiasme gedeeld wordt door anderen. De reden dat ik ben gaan filmen was ook vooral de gezellige sfeer altijd bij de badmintonclub. Dat is zoiets belangrijks, dat het gezellig is en iedereen zich er op z’n gemak voelt.

Misschien dat mijn enthousiasme er daardoor ook voor gezorgd heeft dat het bestuur mij gevraagd heeft of ik ook wil toetreden en me wil buigen over de PR en Communicatie. Afgelopen vrijdag heb ik een gesprek gehad met de voorzitter en nadat hij me heeft verteld wat er allemaal ‘in de pijplijn’ zit, jeuken mijn handen… Ik heb zat idee├źn, maar moet me denk ik nog even inhouden, want om me nou meteen te storten op allerlei lopende zaken… Uit het verleden heb ik geleerd dat het handiger is om geleidelijk verbeteringen proberen aan te brengen!

Zo blijkt maar weer, stilzitten kan ik niet, met het voorzitterschap van het RNCT, lid van de werkgroep Communicatie van De Maatschappelijke Meerwaarde, ‘vriend’ van de ROC Opleiding Media Design en lid van de projectgroep voor Beuningen on Ice en ohja, mede-eigenaar van I-Brix, heb ik weer meer dan genoeg te doen!

badmintonclub, beuningen on ice, de maatschappelijke meerwaarde, enthousiasme, i-brix, rnct

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.