Verbindingen en ‘klicks’

Knuffelberen

Gisterenochtend kwam ik tijdens het opruimen van onze zolder een grote vuilniszak vol knuffels tegen. Loes heeft in de loop der jaren de nodige knuffelbeesten verzameld. Omdat we er echt niets meer mee deden heb ik een berichtje op twitter geplaatst of er ergens een plek is waar we deze kunnen inleveren voor een tweede leven…

Link, afspraak en actie

Vrij kort na mijn bericht kwam er een reactie van Ingrid van Ingen van Spectraal. Of ze de knuffels mocht hebben voor haar kindercoachingruimte. Zo gezegd zo gedaan, ‘s middag heb ik de knuffels al meteen bij haar afgeleverd en hebben we een interessant gesprek gehad over haar werk, de kracht van sociale media en heb ik haar op het spoor gezet van 7 days of inspiration en De Maatschappelijke MeerWaarde. Leuk om zo mensen te ontmoeten.

Klicks

Na zo’n dag voldoening, de zolder is netjes opgeruimd, een goed gevoel dat iemand geholpen is en leuke nieuwe contact ging ‘s avonds de bel. Een kennis van ons voor wie ik een videoklusje doe kwam even langs omdat ie nieuwsgierig was naar de vorderingen. Uiteindelijk hebben we ruim een uur heel boeiend met elkaar zitten praten over hoog sensitiviteit, adhd, passies, dromen en ondernemen. Soms is er gewoon zo’n klick waardoor je makkelijk en open met mensen praat over heel persoonlijke zaken. Dat vind ik erg bijzonder. En fijn dat ik steeds meer van die mensen tegen het lijf loop!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

41 reacties op Verbindingen en ‘klicks’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.