remco[at]ontwerpzolder.nl +31(0)651514285
twitter.com/remcoj

Nieuwe video Training Steppen Tegen Kanker

Gisterenochtend ben ik naar Wassenaar gereden om daar de laatste training voor Steppen Tegen Kanker te filmen. Het duingebied en de route gecombineerd met mijn zware statief/camera maakte het lastig om mooie plaatjes te schieten. En als de groep steppers ook nog eens een stuk van de route afsnijdt, en dat stuk was uitgerekend het stuk waar ik stond te wachten, wordt het wel lastig!

Gelukkig was er nog een groepje dat mij toch even heeft geholpen wat plaatjes te schieten. Nu ze wisten waar ik stond deden ze natuurlijk extra hun best om snel voorbij te steppen om te laten zien hoe goed hun conditie wel niet was! Oordeel zelf:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NXk9jyq5sc8[/youtube]

Voor de actie in Frankrijk wordt nog ’t een en ander voorbereid zodat we daar het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt optimaal kunnen vastleggen! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

alp d'huez, steppen tegen kanker, training, video

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.