remco[at]ontwerpzolder.nl +31(0)651514285
twitter.com/remcoj

Training Steppen Tegen Kanker

Vandaag was er een training voor ‘Steppen tegen Kanker‘ in Berg en Dal. Met als vertrekpunt de parkeerplaats van het ‘Golden Tulip Hotel Val Monte‘ waar de mensen van het hotel vers fruit en gekoeld water hadden klaargezet! Rond 11 uur verzamelden zo’n 25 steppers zich met moderne steps met groot voorwiel en remblokken!

Hippe step - Kickbike

Vader en dochter, man, vrouw en kinderen, vriendinnen, ooms en tantes. Het gezelschap is gevarieerd maar vereenigd in de missie: De L’alpe d’Huez beklimmen. Op 28 augustus 2010 gaan ruim honderd steppers de uitdaging aan. Via twitter kwam ik in contact met deze stichting. Vandaag was dus mijn eerste actie: het filmen van deze training en kennis te maken met Klaske en de steppers! Zie hieronder het resultaat:

[youtube width=”520″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=7ojJnT8qrAI[/youtube]

Meer weten of sponsor worden? Stuur me een e-mail!

filmen, goed doel, steppen tegen kanker, twitter, video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.