Nieuwe video Training Steppen Tegen Kanker

Gisterenochtend ben ik naar Wassenaar gereden om daar de laatste training voor Steppen Tegen Kanker te filmen. Het duingebied en de route gecombineerd met mijn zware statief/camera maakte het lastig om mooie plaatjes te schieten. En als de groep steppers ook nog eens een stuk van de route afsnijdt, en dat stuk was uitgerekend het stuk waar ik stond te wachten, wordt het wel lastig!

Gelukkig was er nog een groepje dat mij toch even heeft geholpen wat plaatjes te schieten. Nu ze wisten waar ik stond deden ze natuurlijk extra hun best om snel voorbij te steppen om te laten zien hoe goed hun conditie wel niet was! Oordeel zelf:

YouTube voorvertoningsafbeelding

Voor de actie in Frankrijk wordt nog ‘t een en ander voorbereid zodat we daar het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt optimaal kunnen vastleggen! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Dit bericht is geplaatst in Video Editing met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Nieuwe video Training Steppen Tegen Kanker

  1. Pingback: Tweets die vermelden Nieuwe video Training Steppen Tegen Kanker | Remco Janssen – Interaction Designer, Multimedia Adviseur, Editor, Cameraman, Regisseur, Ondernemer -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.