remco[at]ontwerpzolder.nl +31(0)651514285
twitter.com/remcoj

Tijd voor ontspanning en avontuur

Degene die mijn blogje regelmatig lezen zullen het misschien niet verwachten, maar de komende maand ga ik een ander soort reis maken dan de ‘persoonlijke tocht’ die ik de afgelopen jaren gemaakt heb. Ik ga voor een maand naar Australië.

Ik vlieg eerst naar Kuala Lumpur, om daar 2 nachten te blijven en vervolgens door te vliegen naar Brisbane. Na twee weken Brisbane vlieg ik door naar Melbourne en daar vlieg ik na 5 dagen weer door naar Sydney, en dan uiteindelijk na 5 dagen weer naar Kuala Lumpur en Amsterdam!

Ik zal proberen hier een beetje een update te geven van mijn reis. En voor de achterblijvers: ik ben bereikbaar op [email protected] en voor de ongenode gasten die mijn huis wensen te bezoeken: er wordt op mijn huis gepast 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.