remco[at]ontwerpzolder.nl +31(0)651514285
twitter.com/remcoj

Ready for Take-Off

En dan is het ineens 27 januari 11:07 en bevindt je je in de vertrekhal van Schiphol. Net door de douane, wat makkelijker, sneller en soepeler ging dan mijn korte trips naar Geneve. Zit ik nu in de gate, met mijn laptop, mijn iPhone en enige kriebels in de buik omdat het mijn eerste intercontinentale vlucht ga maken. 12 uur vliegen naar Kuala Lumpur.

Gisterenavond nog gewisseld van handbage-device… de Troley toch laten staan en voor de rugzak gekozen. Had waarschijnlijk geen problemen opgeleverd, want zie mensen met grotere en zwaardere bagage lopen, maar Barbara had maar één tip: Travel Light!

Voor het eerst in mijn leven zo ver weg, en dan ook nog alleen. Het voelt nu al als een overwinning. Het is prachtig weer, ik zie het vliegtuig al staan en heb iedereen gedag gezegd. Ben klaar voor het avontuur. KL here I come!

Reactie

  • Fijn dat het zo goed verlopen is, geniet maar van deze speciale reis.
    Van het land en het lekkere warme weer, hier wordt nu steeds kouder.
    Groetjes uit Ewijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.