remco[at]ontwerpzolder.nl +31(0)651514285
twitter.com/remcoj

In the air

27 januari 2012

2782 meter boven Nederland, nog 10340 km te gaan, we vliegen nu met een snelheid van 609 km per uur.

“Ik zit hier dan toch maar wel mooi! In het vliegtuig richting Kuala Lumpur!” Deze woorden gaan door mijn hoofd. We zijn net opgestegen, 4292 km hoogte al! Het lampje “Riemen vast” gaat uit en direct is er beweging in het vliegtuig: Cabin crew begint met het klaar maken van, ik denk, dranks of de maaltijd. Een paar tranen rollen over mijn wangen, STOER! dat vind ik nu van mezelf. Vier weken ver buiten mijn comfort zone. En tot nu toe lacht deze trip me toe!

Afgelopen nacht heerlijk geslapen, het was rustig op de weg en inchecken van bagage en de gang naar de gate ging smoothly. En ja! Ik heb een hele rij van drie stoelen voor mezelf. Dat is een fijn vooruitzicht voor deze vlucht van ruim 11 uur.

Het is moeilijk te omschrijven wat er tijdens de start door me heen ging! Met een BIG SMILE op mijn gezicht realisseer ik dat ik de komende vier weken een nieuw avontuur ga beleven.

En of ik er nu klaar voor ben of niet, het gaat gebeuren. Met deze trip start er ook weer iets nieuws in mijn leven. omdat het niet toegestaan is om de laptop te gebruiken tijdens het opstijgen, schrijf ik dit op de achterkant van mijn Australische visum. Je zou er een liedje van kunnen maken ;). Ik heb muziek, audioboeken en ‘t boek “The power of thinking without thinking” bij me. Nog 11 uur te vliegen, dus eerst maar eens genieten van de rust en de zoute pinda’s die net werden uitgedeeld. Het is nu 12:40 Nederlandse tijd, nog 10000km te gaan en we vliegen inmiddels 940 km per uur.

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.