remco[at]ontwerpzolder.nl +31(0)651514285
twitter.com/remcoj

Still In the air

28 januari 2012

Ik zit nog steeds in het vliegtuig, door het tijdsverschil is het nu zaterdag 5 uur ‘s ochtends in Kuala Lumpur, nog 1 uur en 35 minuten te gaan. Tot nu toe is het een fijne vlucht. De maaltijden zijn oke, Ik heb een paar uurtjes geslapen volgens mij en ik heb drie films gezien. Eigenlijk maar eentje helemaal en de andere twee gedeeltelijk. De gelaarsde kat herinnerde aan een leuke avond twee weken geleden.

Omdat ik vroeg aankom op de luchthaven van Kuala Lumpur, om 6:30 in de ochtend, ben ik benieuwd en misschien wat nerveus over het verloop van de dag. Maar ik ga ervanuit dat het een leuke dag wordt, mensen zin aardig en ik hoop dat ik al een paar baantjes kan zwemmen in het zwembad bij mijn hotel. En Vanessa, ik heb de neusclip toch meegenomen, is handig voor het onderwaterzwemmen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.