remco[at]ontwerpzolder.nl +31(0)651514285
twitter.com/remcoj

Maleisie

Na mijn aankomst in Maleisiƫ ben ik eerst op zoek gegaan naar mijn hotel. De shuttle naar het Concorde Inn hotel was perfect. Opgehaald op the Airport (KLIA) bij Door 3 at level 1 en voor de deur van het hotel afgezet!

De eerste dag heb ik nog niet veel bijzonders gedaan. Beetje rondgehangen bij en in het zwembad, en ’s middags een shopping mall opgezocht. Nog niet echt een toeristische ervaring. Dus op dag twee de metro gepakt naar de Petrones Twin Towers.

En toen voor het uitzicht de KL Tower beklommen. Nou ja, beklommen, er was een lift! Het uitzicht over de stad is prachtig. Leuk om zwembaden te zien op de bovenverdieping van hotels. Daarna heerlijk gelunched en geskyped (Bedankt voor de gezellig lunch – ontbijtcombi Vanes!). En ze hadden lekkere Fish and Chips met heerlijke limoen-drink!

En na die lange dag ben ik maandagochtend om 9.00 doorgevlogen naar Brisbane! Maar dat is voor een volgend blogje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.