remco[at]ontwerpzolder.nl +31(0)651514285
twitter.com/remcoj

Het gaat zoals ’t gaat…

8 januari was mijn vorige blogpost… niemand heeft me gemist gelukkig 🙂

Nieuw leven

Mijn wolk van een dochter!
SONY DSCSONY DSCSONY DSC Mijn wolk van een dochter!

Naast de nieuwe weg die ik zo’n 4 jaar geleden ben ingeslagen is er nu echt nieuw leven op mijn pad gekomen. Evi is op 28 maart 2014 geboren. Mijn beste productie tot nu toe.. co-productie, Manon Vermeer heeft er ook meer dan een steentje aan bijgedragen.

Over de bevalling kan ik kort zijn… net als de bevalling zelf. Om 23.00 braken de vliezen, we haasten ons naar het ziekenhuis en toen Manon om ongeveer 02.00 om pijnstilling vroeg dacht ik nog… “Hmm… ik had verwacht dat ze wel wat pijn kon hebben…”. Op dit moment gingen we er namelijk nog vanuit dat we nog wel een aantal uurtjes moesten… Maar de verloskundige constateerde op dat moment volledige ontsluiting en om 03.57 is ons meisje geboren! Ik kon niet trotser zijn op mijn lieve vriendin! Wat een prestatie!

En terwijl ik dit blogje schrijf, zit mijn dochter op m’n schoot, geïnteresseerd in alles wat er in buurt ligt! Inmiddels is ze 7,5 maand en doet t fantastisch!

Het klinkt misschien raar, maar vanaf dag 1 voelde ik me 100% vader. Tuurlijk, het krijgen van een kind moet wel even ‘landen’, maar luiers verschonen, in bad of bed doen, ik heb t vanaf ’t eerste moment met veel liefde en plezier gedaan. En Evi… die beloonde ons door vanaf 4 weken te slapen van 23.00 tot 08.00 of soms zelfs 9.30!

 

 

Nog meer nieuwe wegen

Na een zakelijke samenwerking van ongeveer 2,5 jaar ben ik sinds 1 maart van dit jaar weer volledig en als enige verantwoordelijk voor mijn bedrijf “Cross Media Creations“. En dat voelt heerlijk! Niemand om verantwoordelijkheid aan af te leggen en volledige vrijheid in hoe, waar en wanneer ik mijn werk doe. Naast de rust die dat bracht heeft t me ook een hele leuke klantenkring opgeleverd. Daar waar ik voorheen toch vaak t gevoel had bij elke ‘scheet’ van een opdrachtgever klaar te moeten staan, heb ik nu veel meer balans in de omgang met mijn opdrachtgevers.

Dat ik voor mijn eenmanszaak als enige verantwoordelijk ben, betekent niet dat ik niet meer samenwerk. Gelukkig heb ik een aantal leuke collega-ondernemers die ik kan inschakelen om samen meer te bereiken.

Kijken naar de toekomst….

Door de vele veranderingen in mijn leven zijn er ook tal van dingen op mijn pad gekomen waar ik opnieuw naar heb leren kijken, dat is niet zomaar even samen te vatten in een korte blogpost, vandaar mijn voornemen om weer eens wat vaker te posten… Maar of dat lukt… 😉

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.